OFTE STILTE SPØRSMÅL FAQ

Hva Står FF for?


FF Rulleski ( FF= floating fork): Alle rulleskiene er bygd opp av en forsterket aluminiums ramme. En gummi foring ligger mellom ramme og gaffel. Dette bidrar til at skiene flexer når du tråkker og gjør at skiopplevelsen blir mer lik den du har på vinteren. Det blir mindre vibrasjon på dårlig asfalt, du får god respons fra underlaget. Alt i alt en helt annen og unikt opplevelse enn en tradisjonell rulleski. Floating Fork Invented for you!
Hvorfor velge FF


FF systemet gjør rulleski gåing lettere og mer skilikt for alle uansett nivå. Fra nybegynner til proff. Fra mosjonist til spesialist. Skia svarer for seg! Nå er det din tur til å prøve!
Hvordan er FF utviklet


Skia er testet og utviklet i samarbeid med kjente og litt mindre kjente idrettsmennesker med fokus på å gjøre denne morsomme treningsformen mere tilgjengelig for folk flest. Fremtidens rulleski er her!
Det unike v hjulet


Hjulet har et støpt v spor i seg. Dette gjør at hjulet blir mye mer stabilt å gå på. Det vil være lettere å føre skiene i diagonalgang og det vil være lettere å lære seg riktig teknikk. I tillegg vil muligheten til vannplaning ved regn være lik null. Kjøp dine V hjul her! Hvorfor ha spor når du har sporet med deg!
Hvordan produserer vi klassiske hjulene?


Hjul til klassisk: Håndlagde hjul som består av flere lag gummi med en unik kvalitet likt det som brukes i bildekk. Det ytterste gummilaget er av samme kvalitet som det som brukes på beltene på stridsvogner. Slitasjen blir derfor mindre enn på tradisjonelle klassiske rulleski. Slitasjen blir også mindre av at de klassiske hjulene leveres med felg. Varmeutviklingen fra akslingen blir da mindre utover mot gummien og dermed mindre slitasje. Du vil dermed kunne gå dobbelt så langt med klassiskhjul med felg. Felgen kuttes til nøyaktig rett bredde og får tre lag med spesial primer/lim før gummien limes til felgen. Man legger forskjellige lag med gummi ettersom man vil produsere 1,2. eller 3. hjul. Til slutt legges ett ytre lag med hardgummi. Hjulene med gummi og felg legges i en form presse, som under høyt trykk og varme former hjulene.
Hva med skate?


Hjulene er håndlagde og er de samme som blir brukt av de største produsentene av rulleski. Samme produksjonsmetode som klassiske rulleskihjul.

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

©2023 FF Rollerskis AS

Smidsrødveien 18

3120 Nøtterøy

Norway

ordre@ffskis.com

+47 952 58 228