Historien vår

FF Rollerskis as

Historien til FF Rollerskis as startet i 2012 på Gaustablikk, da jeg oppdaget et par gamle skøyteski fra Atomic som stod opp etter hytteveggen. Jeg ble nysgjerrig så jeg spente de på meg, rosa og hvite ski og knallgule støvler, og kastet meg ut i løpa.  Det endte med full klaff og jeg forelsket meg helt!

Denne nye lidenskapen tok jeg med meg ned fra fjellet og ut på asfalten. Med mine nye rulleski, lå veien foran meg. Karbonrulleski av beste kvalitet.

Allikevel tok det ikke lang tid før jeg kjente en uvelkommen verking i kneet etter endt treningsøkt og jeg følte med en gang at det hadde noe med forplantningen av vibrasjon fra underlaget å gjøre. Rulleskiene var for stive, de manglet den fleksibiliteten man får på snøføre. Dette var det første frøet, opplevelsen som fikk meg til å reise land og strand rundt, til å søke med lupe etter den perfekte rulleski, rulleski med fleks. En fleks som faktisk representerte noe, en respons , en tilbakemelding jeg kan ta med meg inn i neste bevegelse. 

Rulleskien jeg ønsket var en som kunne gi meg motstanden jeg søker for å finne rytmen i ski-teknikken min. Den motstanden snøen og skisporet gir meg.  Jeg testet og lette og pratet og spurte alle jeg kjente (.. et respektabelt antall smarte, dyktige, gale og kreative mennesker!..) deretter alle de jeg ikke kjente som kanskje kunne få meg videre. Rulleski var blitt en viktig del av min hverdag og treningshverdag, de gav meg så mye glede! Jeg nektet å gi opp ..

Da jeg innså at min rulleski ikke fantes; OK, da fikk jeg prøve å lage den selv!

Rulleski - Henrik

 Artikkel i Tønsbergs Blad tb+

Foto: Arne Lysne

FF handler om å flytte grenser for rulleski, se muligheter, utvikle og teste nye ideer. Gjennom å identifisere kundenes behov finner vi løsninger som leverer de beste rulleskiopplevelsene.  

Fordi vi er der ute i sporet, og vi har vært der fra dag én

Vi er fremtidsrettet og har stort fokus på funksjonalitet, bærekraft og kvalitet. Vi utvikler, det vi mener er fremtidens rulleski. 

Vi utfordrer et allerede etablert homogent marked med ny teknologi og gode priser. Endelig begynner andre å følge etter.

Vårt mål er at du skal få oppleve den gode ski følelsen med rulleski på beina.

Vi produserer og selger 5 par rulleski, FF V Pro Classic, FF Pro SkateFF V Active ClassicFF Active Skate og FF Active Skate Junior.

I tillegg er vi markedsledende på salg av rulleski hjul. Hos oss får du alltid best pris.

SUVERENE RULLESKI MED DEMPING

"Det er de beste rulleskiene jeg har prøvd." - Didrik Tønseth

Gjennom en lang karriere som toppidrettsutøver og som en del av det norske landslaget har jeg testet alt som er av rulleski på markedet. Jeg har testet FF Rollerskis to nye produkter FF Skate og FF Classic i flere måneder, og de har utviklet de beste rulleskiene jeg noen gang har prøvd, sier Tønseth.

Didrik Tønseth